Σε καλά επίπεδα κινήθηκε η κίνηση στα ξενοδοχειακά καταλύματα της Μαγνησίας, τις ημέρες του Πάσχα, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γιώργο Ζαφείρη που μίλησε στο «Ράδιο-Ένα 102,5», σε ορισμένες περιπτώσεις, η πληρότητα άγγιξε το 90%.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν μια καλή περίοδος, κυρίως για τα τριήμερα διανυκτερεύσεων, αλλά όχι αρκετά μεγάλη περίοδος, ώστε να «βγουν τα χρέη των προηγούμενων μηνών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαφείρης.
Ερωτηθείς σχετικά με τα προμηνύματα των κρατήσεων του καλοκαιριού, ο ίδιος, εμφανίστηκε συγκρατημένος, καθώς όπως υποστήριξε, δεν υπάρχουν θετικά σημάδια, κυρίως λόγω, όλων αυτών των εξελίξεων, με τις διαπραγματεύσεις, την αστάθεια της οικονομίας, κα.
Αναφερόμενος τέλος στο θέμα του αεροδρομίου, υποστήριξε ότι πλέον ο στόχος επικεντρώνεται στις πτήσεις που μπορούν να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου για το 2017, μέσα από όσες κινήσεις γίνονται οργανωμένα, μέσα από τον φορέα που έχει συσταθεί.
Ξενοδόχοι: Καλά πήγε το Πάσχα, άγνωστη η πορεία προς καλοκαίρι
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































