«Οι πρακτικές του κ. Νασίκα, αποτελούν ύβρη για τους ανέργους του Δήμου»

Καταγγέλλονται προσλήψεις από τη μείζονα μειοψηφία

«Συμπληρώνουμε έξι μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής Ρ. Φεραίου και πλέον μπορούμε να έχουμε μια πλήρη εικόνα για τον τρόπο σκέψης αλλά και τις πρακτικές του κ. Δημάρχου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου Χαρ. Πάσχος . Όπως αναφέρει, «καθοδηγούμενος από συγκεκριμένο συνεργάτη ο οποίος διακατέχεται από ρουσφετολογικές αντιλήψεις άλλων εποχών, χωρίς αυτό να τον απαλλάσει σε καμία περίπτωση, έχει προβεί σε μια άνευ προηγουμένου ΄’μαυρογυαλούρικη¨ τακτική με την διάκριση των πολιτών σε ημετέρους και μη. Αδιαφανείς διαδικασίες πρόσληψης, αποκλεισμοί συγκεκριμένων επαγγελματιών από προμήθειες, επιλεκτικές μετακινήσεις υπαλλήλων, αλαζονικές και εμπαθείς συμπεριφορές ,συνθέτουν το καθημερινό παζλ, στο δήμο Ρ.Φεραίου. Δαπάνες που μέχρι τώρα αγγίζουν τις 700.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 200.000 έχουν γίνει με εντολή συγκεκριμένου δημ. συμβούλου χωρίς να είναι καν αντιδήμαρχος. Και από έργο σοβαρό, ούτε συζήτηση! Αυτό που όμως αποτελεί ύβρη προς τους άνεργους πολίτες του Δήμου Ρ. Φεραίου, είναι οι μέχρι τώρα απευθείας αναθέσεις σε πρόσωπα ή μέλη οικογενείας, υποψηφίων του συνδυασμού του κ. Νασίκα.(Οι τελευταίες έγιναν μόλις πριν τρεις μέρες!). Τη στιγμή που δεκάδες άνεργοι νέοι του δήμου μας, προσμένουν έστω και σε μια δίμηνη σύμβαση στην καθαριότητα ο κος Δήμαρχος αναθέτει προκλητικότατα σε υποψηφίους του συνδυασμού του, εργολαβίες χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, μέσω του Νομικού Προσώπου, των προγραμμάτων ΚΔΑΠ και LIFE,της ΔΕΥΑΡΦ, με ποσά που ξεπερνούν στο σύνολό τους τις 50.000 ευρώ! Είναι προφανές πως πρόκειται για εξόφληση προεκλογικών ¨γραμματίων¨, δίνοντας σαφή πλέον εικόνα στον κάθε δημότη για το πώς φτάσαμε στο αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών.
Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ανεκτό από την παράταξή μας και ήδη έχουμε ενημερώσει αρμοδίως. Και προειδοποιούμε την δημοτική αρχή πως θα ζητήσουμε λεπτομερή αναφορά και ενημέρωση για το ¨αντικείμενο¨ απασχόλησης των προστατευόμενων του κου Δημάρχου, καλώντας και τους ίδιους στο Δ.Σ. να μας περιγράψουν το είδος του έργου που τους ανατέθηκε…
Υ.Γ. Τα στοιχεία που αναφέρουμε, είναι όλα καταχωρημένα στο σύστημα ΄΄Διαύγεια΄ με ποσά και ονόματα και φυσικά τα έχουμε προς διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου. Προκαλούμε την δημοτική αρχή να τα αμφισβητήσει…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.