Ολοκληρώθηκε η γιορτή Κάστανου στον Κισσό

Ξεκίνησε την Παρασκευή 25/10 το απόγευμα, η 12η Γιορτή του Κάστανου στο Κισσό του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου, η οποία διήρκησε από 25 έως και 27 Οκτωβρίου 2014. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Ζαγοράς Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης, η Αντιπεριφερειάρης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η Αντιδήμαρχος Δημ. Ενότητας Μουρεσίου κ. Τζωρτζίνα Χριστοδούλου και ο εκπρόσωπος της βουλευτού Μαγνησίας κ. Μαρίνας Χρυσοβελώνη.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «την Κυριακή το μεσημέρι στα πλαίσια του προγράμματος πραγματοποιήθηκε ομιλία για το κάστανο και την καλλιέργειά του στη αίθουσα του πρώην Δημ. Σχολείου και το απόγευμα τμήματα Χορευτικών παρέσυραν τους παρευρισκόμενους σε Πηλιορείτικους και άλλους ρυθμούς…
Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων λειτούργησαν στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Σχολείου έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Στο Βουνό των Κενταύρων και … του κάστανου».
Μία γιορτή που αποτελεί μία μεγάλη ώθηση για την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής μας.
Στη γιορτή πήραν μέρος με περίπτερα ο Γυναικείος Συνεταιρισμός Ζαγοράς, η ομάδα Γυναικών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ανηλίου «Ανηλιώτικα τ’ Αλλιώτικα», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς «ΖΑΓΟΡΙΝ» και καστανοπαραγωγοί του Δήμου μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.