Προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες από την ΕΜΥ

Προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες δίνει μέχρι την Κυριακή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε.
Όπως αναφέρει σήμερα Παρασκευή θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία.
Αύριο Σάββατο η ΕΜΥ προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, σε όλα τα ηπειρωτικά (εκτός Θράκης) και πιθανόν πρόσκαιρα στην Κρήτη και στις Κυκλάδες. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα αρχικά στα δυτικά της Πελοποννήσου και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά την Εύβοια, την Κρήτη και τις Κυκλάδες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν ή θα σταματήσουν.
Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κατά περιόδους στη Μακεδονία και πιθανόν μέχρι νωρίς το πρωί στις Σποράδες και τη Θεσσαλία.

Μετά τα παραπάνω το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου συστήνει στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αλιευτικών, σκαφών αναψυχής, ταχύπλοων κλπ. Να λάβουν όλα τα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και ελλιμενισμού τους και να μην αποπλεύσουν για οποιοδήποτε λόγο, κατά το χρόνο ισχύος της επιδείνωσης του καιρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.