Προοπτικές συνεργασίας με πόλεις των Βαλκανίων;

Νέες προοπτικές συνεργασίας με πόλεις των Βαλκανίων, επιδιώκει να ξεκινήσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Στην κατεύθυνση αυτή κινήθηκαν οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Επιμελητηρίου και του Δήμου Πλέβεν της Βουλγαρίας με αφορμή Φεστιβάλ της πόλης, που διοργανώθηκε στην περιοχή, στο διάστημα από 14 έως 17 Μαΐου. Το Επιμελητήριο Μαγνησίας έχει αδελφοποιηθεί με το αντίστοιχο του Πλέβεν εδώ και χρόνια, μετά την αδελφοποίηση των δύο Δήμων.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας εκπροσώπησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ.κ. Σπύρος Κοπάλης και Βασίλης Καραλής, οι οποίοι μετέφεραν τις ευχές του Προέδρου κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη για την επιτυχία του Φεστιβάλ. Εκείνο που ξεχώρισε από την τριήμερη συνάντηση όλων των αντιπροσωπειών, ήταν η διάθεσή τους για συνεργασία μεταξύ των εκπροσωπούμενων πόλεων, σε επίπεδο τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματικότητας.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, απηύθυναν κάλεσμα σε όλες τις αδελφοποιημένες πόλεις να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες εκδηλώσεις που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.