Π. Μουτσινάς: «Απελευθέρωση στις απολύσεις στα ΚΤΕΛ»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο ανεξάρτητος Βουλευτής Μαγνησίας Πάρις Μουτσινάς κατέθεσε αναφορά προς τους Υπουργούς Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων, και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, την επιστολή του Σωματείου Εργαζομένων στα Λεωφορεία των ΚΤΕΛ Ν. Μαγνησίας «Ο Άγιος Χριστόφορος», με την οποία καταγγέλλει την απελευθέρωση στις απολύσεις των οδηγών των μισθωμένων ή ενταγμένων στα ΚΤΕΛ λεωφορείων, που προβλέπεται με το πρόσφατο ΠΔ 94/2014.
Με την εν λόγω αναφορά ο Βουλευτής επεσήμανε:
Κύριοι Υπουργοί,
Το θέμα της καταλληλότητας των οδηγών των ΚΤΕΛ για την άσκηση των καθηκόντων τους ώστε να παρέχουν ποιοτικές και κυρίως ασφαλείς υπηρεσίες στους επιβάτες, πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτο. Ειδικά μάλιστα όταν η χώρα μας εξακολουθεί να είναι ουραγός στην Ευρωπαϊκή Ένωση από άποψη οδικής ασφάλειας.
Σας παρακαλώ λοιπόν, να εξετάσετε ουσιαστικά την συνημμένη επιστολή του Σωματείου, με την οποία αναδεικνύεται η αγωνία των εργαζομένων τόσον για τις εργασιακές τους συνθήκες αλλά και για τις συνέπειες που μπορεί να προκύψουν σχετικά με την ασφάλεια των οδικών επιβατικών μεταφορών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.