Στάση αναμονής για τους αγρότες στον κόμβο Μικροθηβών

Παραμένουν παραταγμένα στα δεξιά του δρόμου στα δύο ρεύματα της ΠΑΘΕ στον κόμβο Μικροθηβών με πάνω από 600 τρακτέρ οι αγρότες της Μαγνησίας και της περιοχής Φαρσάλων και η συντονιστική επιτροπή θα συνεδριάσει σήμερα για ν’ αποφασίσει τη παραπέρα στάση που θα κρατήσουν, 16 μέρες μετά την έναρξη των κινητοποιήσεών τους.

Οι βελτιωμένες καιρικές συνθήκες σήμερα έχουν αποτέλεσμα να έχουν συγκεντρωθεί στο μπλόκο πάνω από 100 αγρότες, ενώ, στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή για ν’ αποφασίσει την περαιτέρω στάση της.
Αν και οι αγρότες έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στα δεξιά των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και δεν εμποδίζουν την κίνηση, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων, γίνεται με μέριμνα της Αστυνομίας από παρακαμπτήριες οδούς.

Αγροτοσυνδικαλιστές έλεγαν ότι το φρόνημα των σε αναβρασμό αγροτών για το φορολογικό και το ασφαλιστικό είναι υψηλό και δεν τους πτοούν οι καιρικές συνθήκες, ενώ είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον αγώνα μέχρι να δικαιωθούν και να αποσυρθούν τα μέτρα της κυβέρνησης, γιατί αν εφαρμοστούν θα είναι οι τίτλοι τέλους για τους Έλληνες αγρότες.

Σημειώνεται ότι χθες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία απόφαση να μην αποκλειστεί η ΠΑΘΕ σήμερα, λόγω έλλειψης απαρτίας της συντονιστικής επιτροπής (αν και δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα), η οποία και αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα για να λάβει αποφάσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.