Στο ΣΑΕ του Αλμυρού, φαρμακοποιοί του νομού

Οι φαρμακοποιοί της Μαγνησίας άμεσα ανταποκρίθηκαν στην ανάγκη κάλυψης των αναγκών των προσφύγων της περιοχής μας σε φαρμακευτικό και παραφαρμακευτικο υλικό.

Όπως έγινε γνωστό, «το Σάββατο το πρωί αντιπροσωπία του Διοικητικού Συλλόγου Μαγνησίας μετέφερε στην διευθύνουσα του Κέντρου Υγείας Αλμυρού τα πρώτα δέματα που συγκέντρωσαν με φάρμακα ,επιδερμικό και παραφαρμακευτικό υλικό καθώς και με συμπληρώματα διατροφής για την άμεση κάλυψη των αναγκών των προσφύγων συνανθρώπων μας κυρίως υλικό που αφόρα τις μικρές και ευαίσθητες ηλικίες.
Στις επόμενες ημέρες και σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους υγειονομικούς φορείς (Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο) θα επακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες προκειμένου να βοηθήσουμε ηθικά και υλικά τους συνανθρώπους μας πρόσφυγες. Οι στιγμές που περάν είναι δραματικές , προσπαθώντας να φτάσουν στην άλλη άκρη της χωράς μας στα σύνορα. Οι ευθύνες των μεγάλων δυνάμεων που δημιουργούν με τις πολιτικές τους , πρόσφυγες και μετανάστες είναι τεράστιες . Εμείς όλοι οι φορείς του νομού μας ακόμη μια φορά θα αποδείξουμε πόσο πολύ ευαίσθητοι είμαστε σε τέτοιου είδους δράματα , και θα προσφέρουμε ότι μπορούμε στους πάσχοντες συνανθρώπους , πρόσφυγες» .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.