Συνεχίζεται η απεργία των εφοριακών υπαλλήλων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Η επιτυχία της χθεσινής κινητοποίησης που πιστοποιείται από τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και τα υψηλά ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Κυβέρνηση αρνείται να προσέλθει σε διάλογο και να λάβει υπόψη έστω και καθυστερημένα τα αιτήματα των εργαζομένων, μας οδηγεί στη συνέχιση των κινητοποιήσεων με 24ωρη απεργία σήμερα Παρασκευή 20.05.2015, ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Εκτελεστικής επιτροπής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των υπαλλήλων.
Όπως τονίζεται, «παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, μετά και την απόφαση των άλλων δύο Ομοσπονδιών του Υπουργείου Οικονομικών ΟΤΥΕ και ΟΣΥΟ να προκηρύξουν 24ωρη απεργία για σήμερα Παρασκευή και να δώσουμε όλοι μαζί αυτήν τη μάχη.
Επιπλέον τα αθρόα μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Οικονομικών Υπαλλήλων, και τα αντίστοιχα συνδικάτα και Ομοσπονδίες, της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας κλπ μας γεμίζουν θέληση και πίστη να συνεχίσουμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.