Τριήμερη εκπαίδευση μελισσοκόμων του νομού

Το Κέντρο “ΔΗΜΗΤΡΑ” Αλμυρού και το Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας, θα υλοποιήσουν τριήμερη εκπαίδευση μελισσοκόμων στο Νομό Μαγνησίας. Η εκπαίδευση, διάρκειας 15 ωρών, θα πραγματοποιηθεί στις 20, 21 και 22 Ιουλίου 2015 στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Βόλου (περιοχή Φυτόκου) και ώρες 08:00 – 13:00.
Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι τα εξής: Μελισσοκομικός εξοπλισμός και συντήρησή του. Εχθροί και ασθένειες των μελισσών και τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης. Μέθοδοι εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνών.
Η επιλογή των ενδιαφερομένων θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας και κατόπιν αίτησής τους στο Κέντρο “ΔΗΜΗΤΡΑ” Αλμυρού. Στο τέλος θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Κέντρου “ΔΗΜΗΤΡΑ” Αλμυρού κ. Μιχαλακόπουλο Παναγιώτη στο τηλέφωνο (& Φαξ) 2422021473 καθημερινά 12:00 με 14:00 και ηλεκτρονικά στο: [email protected] , καθώς και στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας στο τηλέφωνο 24210-32946 και ηλεκτρονικά στο: [email protected] .

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.