Χιονόπτωση χωρίς προβλήματα ακόμη σε όλη τη Μαγνησία

φωτογραφία αρχείου

Από χθες το απόγευμα ξεκίνησε η χιονόπτωση στο Πήλιο, ενώ από τα ξημερώματα σήμερα επεκτάθηκε τόσο στη χερσαία Μαγνησία, όσο και στη Σκιάθο και Σκόπελο, αλλά χωρίς να παρουσιαστούν ακόμη προβλήματα.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, από χθες το απόγευμα ξεκίνησε ελαφριά χιονόπτωση στα Χάνια, το βράδυ σταμάτησε και από τα ξημερώματα πέφτει πυκνό χιόνι μέχρι και αυτή την ώρα.

Χιονοπτώσεις σημειώνονται ακόμη προς Αργαλαστή, Μηλιές, Νότιο Πήλιο, Βελεστίνο, Σκιάθο και Σκόπελο, ενώ λιγότερο έντονα είναι τα φαινόμενα προς την περιοχή του Αλμυρού, όπου ξεκίνησε ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά της Ανάβρας, πριν λίγη ώρα.

Η αντιπεριφερειάρχης, που μίλησε στο «Ράδιο Ένα 102,5» είπε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας ήταν έτοιμη εδώ και μέρες, για την αναμενόμενη κακοκαιρία, που θα είναι επιδεινούμενη από το μεσημέρι και μετά.

Από χθες το απόγευμα, που άρχισαν τα πρώτα φαινόμενα στα ορεινά του Πηλίου, ανέφερε, μηχανήματα και αλατιέρες της Περιφερειακής Ενότητας και μισθωμένα, ενώ από σήμερα το πρωί έπιασαν δουλειά, ιδιαίτερα στα σημεία που τα φαινόμενα είναι πιο έντονα, όπως στα Χάνια, προς Ζαγορά και Κισσό.

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησία έχει στη διάθεσή της πάνω από 30 μηχανήματα για το επαρχιακό δίκτυο της Μαγνησίας, ενώ εφιστάται η προσοχή των οδηγών που πρέπει να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.