Α.Βαλασσά: Απαξιωτική η συμπεριφορά Μιτζικού – Ραμματά προς τις μειοψηφίες

Αιχμηρή δήλωση της δημοτικής συμβούλου Νοτίου Πηλίου κατά του Δημάρχου με αφορμή την εκδήλωση στις Μηλιές

Για απαξιωτική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής Μιτζικού απέναντι στις ομάδες μειοψηφίας, κάνει λόγο σε δήλωσή της στο magnesianews.gr η δημοτική σύμβουλος Νοτίου Πηλίου Άρτεμις Βαλασσά. Αφορμή για την αιχμηρή δήλωση της κας Βαλασσά είναι το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεως της μειοψηφίας, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στις Μηλιές για τα 200 χρόνια από την έναρξη της επανάστασης στη Θεσσσαλομαγνησία.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή της η δημοτική σύμβουλος:

“Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ο κύριος Μιτζικός και η παράταξή του, επιδεικνύει απαξιωτική προς τις ομάδες μειοψηφίας, συμπεριφορά. Έγινε συνήθεια να διεξάγονται εκδηλώσεις μόνο με την παρουσία κομματικών στελεχών που στήριξε την ομάδα πλειοψηφίας. Ανακοινώσεις ανύπαρκτες, προσκλήσεις επίσης. Επιλογή συμμετεχόντων αυστηρά φιλτραρισμένη προφανώς για να γίνει σωστά η φωτογράφηση…
Κύριε Δήμαρχε έχετε ξεχάσει πώς είστε εκπρόσωπος όλων των δημοτών και όχι μόνο των ψηφοφόρων σας. Κύριε Ραμματά έχετε ξεχάσει ότι κατέχετε τη θέση του προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Νοτίου Πηλίου και σίγουρα αυτές σας οι κινήσεις δεν τιμούν αυτή τη θέση και φυσικά δεν τιμούν τους προγόνους μας.
Έχετε ξεπεράσει κάθε κανόνα πολιτικής ορθότητας. Λειτουργείτε αυταρχικά, με πολιτικές παρωπίδες και το δυσάρεστο είναι ότι δεν υπάρχει διάθεση συνεργασίας, παρά μόνο επιθυμία διάσπασης και επιβολής των απολυταρχικών σας πεποιθήσεων. Και είναι πραγματικά κρίμα, αντί να προσφέρετε έργο να ενισχύετε την αυτοπροβολή σας…
Τιμή και δόξα στους ένδοξους προγόνους μας που έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε ελεύθεροι…εκείνοι έμειναν στην ιστορία για την ενότητα και τις θυσίες τους. Εσείς με την πολιτική που ακολουθείτε, γρήγορα θα ξεχαστείτε.

Με εκτίμηση προς τους συνδημότες μας

Άρτεμις Ευθυμίου Βαλασσά
Δημ.Συμβουλος Ανεξάρτητης Κίνησης Ενεργών Πολιτών Δήμου Νοτίου Πηλίου
Γραμματέας του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.