Αυστριακοί δημοσιογράφοι στη Μαγνησία

Φιλοξενία απ΄την Π.Ε. Μαγνησίας, με στόχο την προβολή της περιοχής

Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με το γραφείο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού στην Αυστρία, την αεροπορική εταιρεία Austrian Airlines, τις Ενώσεις Ξενοδόχων Μαγνησίας και Σκιάθου και φορείς της περιοχής συνδιοργανώνουν επαγγελματικό ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης Αυστριακών δημοσιογράφων στη Μαγνησία.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1 έως 8 Ιουνίου 2019 ενώ έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι δημοσιογράφοι από τις πλέον έγκριτες εφημερίδες της Αυστρίας, όπως η Kronen Zeitung (3 εκ. αναγνώστες), η Kurier (300.000 αναγνώστες), η Kleine Zeitung (2 εκ. αναγνώστες), η Die Presse (400.000 αναγνώστες), η ΝÖΝ (670.000 αναγνώστες) κά.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, «Σκοπός του ταξιδιού, η γνωριμία των Αυστριακών εκπροσώπων τύπου με τη Σκιάθο, το Βόλο και το Πήλιο, προορισμοί που ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη φυσική τους ομορφιά, την πολιτιστική και γαστρονομική τους παράδοση και τις δυνατότητες που προσφέρουν για δραστηριότητες στη φύση».

Η δημοσίευση σειράς αρθρογραφίας θα προσδώσει ιδιαίτερη προβολή στην περιοχή και θα συνδράμει στην αύξηση των κρατήσεων των Tour Operators ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου συνδέεται με τη Βιέννη και τη Σκιάθο με απευθείας (εν μέρει ναυλωμένες) πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Austrian Airlines.

Σύμφωνα με το υπό κατάρτιση πρόγραμμά τους, οι δημοσιογράφοι προβλέπεται να επισκεφθούν το Βόλο και χωριά του Πηλίου όπου και θα ξεναγηθούν σε πολυάριθμα αξιοθέατα της περιοχής ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκτός από το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τις ποικίλες εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στη Μαγνησία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.