Αίτηση για πέντε θέσεις δημοτικών αστυνομικών από τον Δ. Ν. Πηλίου

Την υποβολή αίτησης για κάλυψη των πέντε θέσεων Δημοτικής Αστυνομίας, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νοτίου Πηλίου, που συνεδρίασε την Τρίτη.
Σύμφωνα με την εισήγηση, ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου προβλέπει μια θέση ΠΕ και τέσσερις θέσεις ΔΕ Δημοτικής Αστυνομίας και εγκρίθηκε η υποβολή αίτησης γι’ αυτές τις θέσεις.
Σύμφωνα με τις διατάξεις της εγκυκλίου 10/2022 (αρ. πρωτ.467/3-1-2023) καλούνται οι δήμοι που έχουν οργανική μονάδα δημοτικής αστυνομίας, να υποβάλουν τα αιτήματά τους για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων κλάδου δημοτικής αστυνομίας των μονάδων αυτών. Η διαδικασία υποβολής των αιτημάτων για την πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων κλάδου δημοτικής αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής που έχει αναπτυχθεί στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου (https://hr.apografi.gov.gr) για την υποβολή αιτημάτων στο πλαίσιο των ετήσιων προγραμματισμών προσλήψεων.
Η χρήση της εφαρμογής από τους φορείς θα διεκπεραιωθεί σε έναν ειδικό κύκλο προγραμματισμού προσλήψεων που φέρει την ονομασία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 2023» και διαιρείται σε δύο στάδια:
• Στο πρώτο στάδιο – Υποβολή Αιτήσεων – οι δήμοι θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους προς το Υπουργείο Εσωτερικών
• Στο δεύτερο στάδιο – Έλεγχος Αιτήσεων – το Υπουργείο θα επεξεργαστεί τα αιτήματα, παρεμβαίνοντας σε αυτά, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.