Ακόμη μία μέρα χωρίς κρούσμα κορωνοϊού η Μαγνησία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Καταγράφηκαν 12 νέα κρούσματα σε πανθεσσαλικό επίπεδο

“Καθαρή” από κρούσματα κορωνοϊού παραμένει η Μαγνησία για όγδοο 24ωρο, σύμφωνα με την ενημέρωση του Συντονιστικού Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Εδώ και οκτώ ημέρες δεν καταγράφηκε κάποιο περιστατικό τόσο στην ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική Μαγνησία. Αντιθέτως το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 12 νέα κρούσματα σε πανθεσσαλικό επίπεδο με τα περισσότερα να αφορούν την Λάρισα.

Ειδικότερα, από 8/9/2020 ώρα 14:00 έως 9/9/2020 ώρα 14:00:

-Στην περιοχή των Τρικάλων
Καταγράφηκαν 4 νέα κρούσματα Covid -19.
3 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές κρούσματος (04/09/2020), ένα ανιχνεύθηκε κατόπιν Ιχνηλατήσεως και άλλα δύο κατόπιν προσέλευσης σε ιδιωτικά εργαστήρια. Τέλος 1 κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία.

-Στην περιοχή της Λάρισας
Καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid -19.
4 κρούσματα επέστρεψαν πρόσφατα από το εξωτερικό και εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας στο Π.Γ.Ν Λάρισας, 1 κρούσμα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (08.09.2020) και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ 2 ακόμη κρούσματα αποτελούν στενές επαφές του και εξετάστηκαν και αυτά σε ιδιωτικό εργαστήριο.

-Στην περιοχή της Καρδίτσας
Καταγράφηκε 1 νέο κρούσμα Covid -19.
Πρόκειται για στενή επαφή κρούσματος (04/09/2020) και προέκυψε κατόπιν Ιχνηλατήσεως.

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.