Ακυρώνεται το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου

Η πανδημία του κορωνοϊού “χτύπησε” και το 2ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ Πηλίου, καθώς οι διοργανωτές αποφάσισαν τελικά να το ακυρώσουν.

Μετά από μία πρώτη, άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, οι λάτρεις της γαστρονομίας ανέμεναν το 2ο Peliongastronomy Festival, το οποίο θα έρχονταν ακόμη πιο ανανεωμένο και ακόμη πιο πλούσιο.

Στόχος του φεστιβάλ ήταν και παραμένει να είναι η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και παραγωγών καθώς επίσης και η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομικής κληρονομιάς του Πηλίου. Εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια για το τρόπο διεξαγωγή του οι διοργανωτές αποφάσισαν πως για την φετινή χρονιά δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση του φεστιβάλ με τρόπο που να ικανοποιεί το σκοπό και στόχο του, επισημαίνοντας πως η υγεία και η προστασία του κοινού, των συμμετεχόντων και του προσωπικού του φεστιβάλ είναι προτεραιότητά τους.

Οι διοργανωτές παραμένουν πιστοί στο όραμά τους και υπόσχονται πως όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν , το φεστιβάλ θα είναι και πάλι κοντά στο κοινό. Μέχρι τότε  εύχονται να μείνουν όλοι ασφαλείς και υγιείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.