Αλλαγή ηγεσίας των Ροταριανών Ομίλων

????????????????????????????????????
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Καθώς και του «Ομίλου Ροταράκτ Βόλου»

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου ,πραγματοποιήθηκε η αλλαγή ηγεσίας ,των Ροταριανών Ομίλων καθώς και του Ομίλου Ροταράκτ Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε μια ξεχωριστή βραδιά, οι αποχωρήσαντες πρόεδροι παρέδωσαν την σκυτάλη της ηγεσίας των Ομίλων στους νέους προέδρους , οι οποίοι θα συνεχίσουν το ξεχωριστό έργο του Ρόταρυ, στην πόλη μας την χρονιά 2016-17.

Παρόντες στην τελετή ήταν οι Αρχές της πόλης μας, οι Πρόεδροι Κοινωφελών Σωματείων και Ιδρυμάτων, αλλά και πολλοί φίλοι των τριών Ομίλων.

Οι αποχωρήσαντες και οι εισερχόμενοι Πρόεδροι των Ομίλων είναι: Στον Ρ.Ο.Βόλου, αποχώρησε ο ρ. Γιάννης Κουκορίνης και τον αντικατέστησε ο ρ. Στέλιος Μαραβέγιας.

Στον Ρ.Ο. Βόλος Αργώ αποχώρησε ο ρ. Νίκος Σερβετάς και τον αντικατέστησε ο ρ. Σπυρίδων Δεσύλλας και στον Όμιλο Ροταράκτ Βόλου αποχώρησε η ρ. Ασημένια Άνθη και ανέλαβε καθήκοντα προέδρου η Ιλόνα Κεσίδου.

Τους προέδρους πλαισιώνουν Διοικητικά Συμβούλια που αποτελούνται από ικανά μέλη των Ομίλων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.