Αλλάζει αντιπεριφέρεια ο Γιάννης Αναστασίου- «Η δουλειά που μας περιμένει είναι εξίσου κρίσιμη»

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτα ο μέχρι πρότινος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Αναστασίου αναλαμβάνει Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη. Σε δήλωσή του ο κ. Αναστασίου σημείωσε:

“Στην πολιτική και τις αυτοδιοικητικές ομάδες, μετά τον λαό, τους ρόλους του καθενός τους καθορίζει ο επικεφαλής.
Στην αυτοδιοικητική μας ομάδα ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας έκρινε μετά από πέντε μήνες σκληρής και αποδοτικής δουλειάς στον τομέα του Τουρισμού, πως πρέπει να “αναμετρηθώ” με τον κρίσιμο τομέα -πρόκληση για εμένα και για την Περιφέρεια μας – της Αντιπεριφέρειας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Πολίτη. Η δουλειά που μας περιμένει είναι εξίσου κρίσιμη και σημαντική.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους ανθρώπους του Τομέα του Τουρισμού και τους εκπροσώπους όλων των εμπλεκομένων Φορέων για την απόλυτα θετική συνεργασία που είχαμε όλους αυτούς τους μήνες και για την εμπιστοσύνη τους. Θέσαμε μαζί τις βάσεις και φέραμε ήδη τα πρώτα ορατά αποτελέσματα στα ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης και δράσεων, ενώ ψηφίσαμε και έχουμε ως Περιφέρεια Θεσσαλίας, ένα Σχέδιο Δράσης και Προβολής φιλόδοξο, συνεκτικό και με όραμα για το οποίο θα συνεχίσω να εργάζομαι σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.