Αλμυρός: Πέθανε στο χωράφι του ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιώργος Παπαϊωάννου

πηγή photo: Almyrosinfo
Άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 63 ετών άφησε σήμερα στις 3 περίπου το μεσημέρι, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Αλμυρού, Γιώργος Παπαϊωάννου. Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που βρισκόταν στα κτήματά του και έκανε αγροτικές εργασίες, φέρεται να ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του και κατέληξε κατά πάσα πιθανότητα από παθολογικά αίτια.

Ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε, από τους εργάτες που βρίσκονταν μαζί του, τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, ωστόσο ήταν ήδη αργά και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του άτυχου 63χρονου μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο Βόλου, όπου θα υποβληθεί λόγω των συνθηκών θα υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό.

Χατζηκυριάκος: Τα έδωσε όλα για την τοπική αυτοδιοίκηση
Συγκλονισμός από τον ξαφνικό θάνατο του φίλου και άμεσου συνεργάτη του ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, σε δηλώσεις του στο magnesianews.gr τόνισε με αφορμή τον θάνατο του Γ.Παπαϊωάννου ότι πρόκειται για ένα μεγάλο πλήγμα τόσο για την τοπική κοινωνία του Αλμυρού όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση. “Ξεκινήσαμε μαζί από το 2002 όταν ασχολήθηκα με την Τ.Α. και ακολουθήσαμε μια κοινή πορεία. Διατέλεσε πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ και για δύο θητείες αντιδήμαρχος Αλμυρού” θυμάται ο κ. Χατζηκυριάκος, σχολιάζοντας μια “ιδιορρυθμία” όπως την χαρακτήρισε την αμέριστη αγάπη του για τον Αλμυρό και την προσφορά στα κοινά. “Δυστυχώς έφυγε πρόωρα αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό πίσω του” τόνισε ο Δήμαρχος Αλμυρού εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, τη σύζυγό του Ζωή και τα παιδιά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.