Αλόννησος: Βρέθηκαν τα ρούχα του 30χρονου στην ακτή

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου που αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης στην Αλόννησο. Σήμερα δύτες τα ρούχα του έξω από το λιμανάκι Βότση, στο σημείο που έπεσε για να κολυμπήσει, αλλά όχι και τον ίδιο.

Ο 30χρονος που έχει καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Βελγίου (σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα) πήγε στο νησί για διακοπές με την 24χρονη φίλη του. Αρχικά δεν κατέβηκε από το πλοίο που τους μετέφερε από τη Θεσσαλονίκη αλλά κρύφθηκε σε αυτό και τον ανακάλυψαν οι λιμενικοί στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου και τον έφεραν πίσω στην Αλόννησο, καθώς τον αναζητούσε η φίλη του.

Το βράδυ της Τετάρτης είπε στη φίλη του ότι θα πάρει μία βάρκα και θα πάει βαρκάδα, κάτι που τελικά δεν έκανε, αλλά μπήκε και κολύμπησε με τα ρούχα, τα οποία και βρήκαν σήμερα οι δύτες στο βυθό της θάλασσας.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του πραγματοποιούνται τόσο στη στεριά, όσο και στη θάλασσα, με συντονισμό από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Ερευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος με περιπολικό σκάφος και δύτες.
Στην Αλόννησο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μεταβεί από τη Θεσσαλονίκη και η οικογένεια του 30χρονου που όσο περνούν οι ώρες, μεγαλώνει η ανησυχία της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.