Ανάγκη ανασχεδιασμού επικοινωνιακής προσπάθειας της Ν.Δ. προς τις εκλογές

Σύμφωνα με πρόταση του Xρ. Μπουκώρου στην Πολιτική Επιτροπή της Ν.Δ.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, παρουσιάζοντας τις θέσεις του για τις πολιτικές εξελίξεις. Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Μαγνησίας τόνισε και την ανάγκη ανασχεδιασμού της επικοινωνιακής προσπάθειας της Ν.Δ. στο δρόμο για τις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Σύμφωνα με τα όσα καταγράφονται στις δημοσκοπήσεις, η Ν.Δ. έχει πιάσει οροφή στη συσπείρωση, η οποία ξεπερνά σταθερά το 90%, καθώς και στη διαφορά από τους αντιπάλους μας, η οποία εντοπίζεται συνεχώς σε διψήφια νούμερα. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να τροφοδοτούμε την πολιτική πρωτοκαθεδρία της Ν.Δ. μέχρι την ώρα της κάλπης, οφείλουμε με εργαλείο το πρόγραμμά μας, το οποίο δημοσιοποιήθηκε σε ένα μεγάλο μέρος την προηγούμενη Τετάρτη, να προσεγγίσουμε πλέον και ειδικές επαγγελματικές, κοινωνικές και πολιτισμικές ομάδες του πληθυσμού».

Ο βουλευτής Μαγνησίας ανέλυσε την πρότασή του, παραθέτοντας συγκεκριμένα παραδείγματα. Μετά το τέλος της ομιλίας του προέβη σε εκτενές σχόλιο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος υπερθεματίζοντας στα όσα είπε ο βουλευτής Μαγνησίας, τόνισε ότι συμφωνεί απολύτως με την πρόταση του Χρ. Μπουκώρου και παρέθεσε στο σώμα τις πρωτοβουλίες του και τις επαφές του με τις ειδικές κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.