Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι δωρεάν σίτισης στο Π.Θ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ενημερώνονται οι φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που υπέβαλαν και ολοκλήρωσαν την αίτηση σίτισης, ότι εκδόθηκαν τα αποτελέσματα των δικαιούχων δωρεάν σίτισης και ότι θα μπορούν να σιτίζονται στα φοιτητικά εστιατόρια όλων των πόλεων από αύριο Τρίτη 21/11/2023 έως 30/6/2024.
Οι παραπάνω φοιτητές/τριες μπορούν να ενημερωθούν από σήμερα 20/11/2023 εάν είναι «δικαιούχοι δωρεάν σίτισης» με είσοδο στην αντίστοιχη πλατφόρμα https://merimna.uth.gr/apotelesmatasitisis και μετάβαση στο «Αποτελέσματα αιτήσεων για χορήγηση δωρεάν σίτισης» (Απαιτείται σύνδεση VPN και κωδικοί ιδρυματικού λογαριασμού στο Π.Θ.) . Οι εν λόγω φοιτητές/τριες, θα ενεργοποιούν αυτόματα το δικαίωμα στη δωρεάν σίτιση κατά την πρώτη τους προσέλευση στο εστιατόριο με το σκανάρισμα της ακαδημαϊκής ταυτότητας (πάσο) στον ειδικό υπολογιστή.
Επισημαίνουμε ότι ο αριθμός των δικαιούχων φοιτητών/τριών δωρεάν σίτισης είναι ανάλογος με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.