Ανανέωση στον Σύλλογο Επαγγελματιών Ζαγοράς «Ξένιος Ζευς»

Επανεκλογή Μπαρούτα στην Θέση του Προέδρου για τρίτη συνεχόμενη θητεία

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Τουριστικού Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς «Ξένιος Ζευς», όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 28 Μαΐου 2018.

Όπως έγινε γνωστό, «το νέο προεδρείο του Συλλόγου, απαρτιζόμενο από νέους Δυναμικούς Τουριστικούς Επιχειρηματίες και παλιά Έμπειρα Στελέχη, έχει ως εξής: Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Αθανάσιος Μπαρούτας, Αντιπρόεδρος ο Ιάσωνας Λαζόπουλος, Γενικός Γραμματέας η Χριστίνα Παπούλια, Ταμίας η Μαρία Στάμου και Μέλη οι: Προκόπης Κουτσελίνης Λουκάς Κουρελάς και Γιώργος Στάμος».

Σύμφωνα με τον επανεκλεγέντα πρόεδρο, «το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Τουριστικού Συλλόγου Επαγγελματιών Ζαγοράς «Ξένιος Ζευς», ευχαριστεί όλα τα μέλη του για τη συμμετοχή τους στις εκλογές. Είμαστε ένα ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο με γνώση και εμπειρία πάνω στον τουρισμό και όρεξη για δουλειά ώστε να πάει μπροστά ο τόπος μας και να τον κάνουμε γνωστό διεθνώς δηλώνει ο κ. Μπαρούτας.

Μέχρι τώρα έχουμε χρησιμοποιήσει όλα τα Μέσα, Τηλεόραση, Ίντερνετ, Ραδιόφωνο, Εκθέσεις, Έντυπα, Φιλοξενία Δημοσιογράφων και Πρακτόρων για να προσελκύσουμε επισκέπτες στην περιοχή μας. Με την Νέα Δυναμική που έχει δημιουργηθεί έχουμε στόχο να επενδύσουμε ακόμη πιο πολύ σε όλες τις σύγχρονες μορφές προώθησής αναδεικνύοντας τις ομορφιές της περιοχής μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.