Επίθεση δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι ο Κώστας Αγοραστός από συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, λίγο πριν την έναρξη του περιφερειακού συμβουλίου. Οι συγγενείς των θυμάτων ανέμεναν τον πρώην περιφερειάρχη στο κτήριο της Περιφέρειας και του επιτέθηκαν λεκτικά ενώ ορισμένοι κινήθηκαν και εναντίον του.
Οι συγγενείς είχαν προσέλθει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματά τους για τη διαμόρφωση του δρόμου, που οδηγεί στο μνημείο των Τεμπών, στο σημείο της τραγωδίας.
Αμέσως επενέβησαν οι πιο λογικοί και με τη συνδρομή και της αστυνομίας ο κ. Αγοραστός φυγαδεύτηκε από το κτήριο. Ο περιφερειάρχης κ. Κουρέτας βγήκε στους διαδρόμους του κτηρίου, προκειμένου να κατευνάσει τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, ενώ η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Τσαγανού ανακοίνωσε την αναβολή της συνεδρίασης για λόγους , όπως είπε, ανωτέρας βίας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 14:00.
Επίθεση συγγενών θυμάτων των Τεμπών στον Κ. Αγοραστό- Φυγαδεύτηκε από το κτήριο





























