Ανεβασμένη η κίνηση λόγω… του 12ου τζακ ποτ στο Τζόκερ!

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Στα πρακτορεία ΟΠΑΠ του Βόλου τις καθημερινές, σε αντίθεση με τα Σαββατοκύριακα

Ανεβασμένη κίνηση προκαλεί στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ Βόλου και της Μαγνησίας, το 12ο συνεχόμενο τζακ ποτ στο Τζόκερ, που έχει αυξήσει τα κέρδη για τους νικητές στα 7.500.000 € για την κλήρωση που θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη.
Σύμφωνα με το μέλος της Διοίκησης των πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Μαγνησίας Παναγιώτη Παρασκευόπουλο, η κίνηση στα πρακτορεία της περιοχής, δεν είναι η αναμενόμενη, ωστόσο, είναι αυξημένη εξαιτίας των συνεχόμενων τζακ ποτ.
Τα Σαββατοκύριακα, στο μεταξύ που ο κόσμος φεύγει για μπάνιο ή ημερήσιες εξόδους, η κίνηση είναι χαμηλή, ενώ τις καθημερινές που είναι ανοιχτή η αγορά και ο κόσμος κυκλοφορεί, είναι ανεβασμένη.
Στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ παίζουν διάφορα παιχνίδια Έλληνες από άλλα σημεία της Ελλάδας, που έρχονται για διακοπές, ενώ από περιέργεια, στα πρακτορεία μπαίνουν και ξένοι που έρχονται στον Βόλο με κρουαζιερόπλοια. «Οι ξένοι δεν αφήνουν χρήματα, αλλά δημιουργούν μια κίνηση στα πρακτορεία του κέντρου», τόνισε ο κ. Παρασκευόπουλος. Αντίθετα οι Κύπριοι, που προ ημερών ήρθαν με κρουαζιερόπλοιο στο Βόλο, έπαιξαν αρκετές στήλες κυρίως Τζόκερ, που είχε τζακ ποτ.
Σημειώνεται ότι όταν το τζόκερ έχει τζακ ποτ παίζονται περίπου 4,5 εκ. στήλες ανάμεσα στις κληρώσεις, ενώ όταν δεν έχει, οι στήλες είναι κατά πολύ λιγότερες, με αποτέλεσμα να ,μην έχουν δουλειά τα πρακτορεία.

Τα μεγαλύτερα Τζακ Ποτ

Το ποσό αυτό θα είναι το μεγαλύτερο για φέτος αλλά και το υψηλότερο από τον Φεβρουάριο του 2017, οπότε το παιχνίδι έδωσε 16,4 εκατ. ευρώ σε έναν υπερτυχερό. Βάσει των επίσημων στοιχείων που είναι διαθέσιμα και στο www.opap.gr, από τις κληρώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην ιστορία, οι αριθμοί που έχουν κάνει τις περισσότερες εμφανίσεις τους στην πεντάδα είναι: Το 37 με 252 εμφανίσεις, το 34 με 242 εμφανίσεις, το 32 με 239 εμφανίσεις, το 18 με 237 εμφανίσεις, το 13 με 236 εμφανίσεις. Αντίστοιχα, οι αριθμοί που έπιασαν κορυφή μέσα στα χρόνια είναι το 6 με 112 εμφανίσεις, το 16 με 111 και το 3 με 108. Ένα από τα πιο δημοφιλή και εύκολα συστήματα, όπως αναφέρουν πρακτορεία, είναι η επιλογή 5 αριθμών στο πεδίο των 45 αριθμών και όλα τα Τζόκερ στο πεδίο των 20 αριθμών, με κόστος 10 ευρώ. Το σύστημα αυτό επιλέγεται πολλές φορές από επίδοξους παίκτες που θέλουν να σιγουρέψουν ότι θα πιάσουν τουλάχιστον τον αριθμό Τζόκερ. Ανατρέχοντας στα επίσημα στατιστικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα στη σελίδα του ΟΠΑΠ, www.opap.gr τα μεγαλύτερα ποσά τζακ ποτ στην πρόσφατη ιστορία του παιχνιδιού είναι τ εξής.
– Στις 15 Απριλίου 2010 όπου το τζόκερ μοίρασε 19,3 εκατ. ευρώ.
– Στις 6 Νοεμβρίου 2014 που μοίραζε 18,4 εκατ. ευρώ.
– Στις 13 Δεκεμβρίου 2015 που το ποσό που διανεμήθηκε άγγιξε τα 15,5 εκατ. ευρώ.
– Στις 10 Νοεμβρίου 2016 το παιχνίδι μοίρασε 13,8 εκατ. ευρώ.
Αναφορικά με κάποια μικρότερα τζάκποτ στο τζοκερ του ΟΠΑΠ προκύπτει
– Στις 27 Ιουνίου 2013 το Τζόκερ έδωσε 7 εκατ. ευρώ.
– Στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 μοίρασε 7 εκατ. ευρώ.
– Στις 24 Αυγούστου 2014 έδωσε 8,1 εκατ. ευρώ.
– Στις 31 Μαίου 2015 διένειμε 9,5 εκατ. ευρώ.
– Στις 30 Ιουλίου 2015 το ποσό που έδινε έφτασε τα 9,7 εκατ. ευρώ.
– Στις 15 Μαϊου 2016 το Τζόκερ έδωσε 9,8 εκατ. ευρώ.

Οι πιο συχνοί και οι πιο σπάνιοι αριθμοί

Από την έναρξη του τζόκερ το 1997 μέχρι σήμερα οι «πιο συχνά εμφανιζόμενοι αριθμοί» είναι 37, 34, 31, 32, 26 και Τζόκερ το 6. Οι αριθμοί που έχουν «καθυστερήσει» πιο πολύ είναι 44, 19, 23, 6, 24 και Τζόκερ το 14.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.