Ανοιχτό το γραφείο της Ένωσης Πολυτέκνων Μαγνησίας

Το γραφείο δέχεται το κοινό 10-12 το πρωί

Κανονικά σε λειτουργία βρίσκεται το γραφείο της Ένωσης Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, καθώς η υπάλληλος που εργάζεται δεν έκανε χρήση ούτε της αδείας που της παρέχει το Κράτος, αν και είναι μικρομάνα.

Εξαιτίας των μέτρων, το γραφείο δέχεται το κοινό 10- 12μ από το παράθυρο. Δέχεται επίσης αιτήματα τηλεφωνικά στο 2421034032, το οποίο λειτουργεί και ως ΦΑΞ κατά τις απογευματινές ώρες, διαδικτυακά στο mail του Συλλόγου [email protected], στα τηλ α) της υπαλλήλου 6976990023, β) της Προέδρου 6976990020 και γ) του Γεν Γραμματέα 6972234606 (κατά τις ώρες 10.00- 12.00). Έχει ήδη αποσταλεί mail με όλες τις ενημερώσεις σε όλα τα μέλη της Ένωσης που έχουν ανταποκριθεί και έχουν ενημερώσει την Ένωση με στοιχεία επικοινωνίας.

Η Ένωση με την ανακοίνωσή της διαψεύδει κακόβουλες και ψευδείς όπως αναφέρει καταγγελίες ότι Γραφείο της Ένωσης Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας δεν λειτουργεί και δεν εξυπηρετούνται οι Πολύτεκνοι. «Προφανώς οι «καταγγέλλοντες» ανήκουν σε μέλη που δεν έχουν τακτική επαφή με την Ένωση ή σ΄ εκείνους που θυμούνται «στο και πέντε» τις ανάγκες τους και για τη δική τους αμέλεια «φταίνε άλλοι».», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Τέλος, η Ένωση Πολυτέκνων Μαγνησίας εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.