Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες της ΔΕΗ από την καταιγίδα

Πάνω από 15 οι ζημιές λόγω πτώσης δένδρων σε καλώδια και στύλους

Αποκαταστάθηκαν σταδιακά μέχρι χθες το απόγευμα οι βλάβες που σημειώθηκαν στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, από την προχθεσινή καταιγίδα και ανήλθαν σε 15 στο Βόλο και σε περιοχές γύρω από την πόλη μέχρι και τα Καλά Νερά.
Σύμφωνα με ενημέρωση από τα κεντρικά της ΔΕΗ, αν και σοβαρές βλάβες υπήρχαν μέχρι νωρίς το απόγευμα στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, σε ένα σημείο του Βόλου, στην οδό Σταθά, στην Α’ Βιομηχανική Περιοχή, στα Άνω Λεχώνια και στα Καλά Νερά, αποκαταστάθηκαν μέχρι νωρίς το βράδυ, χάρη στην προσπάθεια των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ.
Σημειώνεται ότι από το απόγευμα της Τρίτης, μέχρι πριν τα μεσάνυχτα, που η Μαγνησία βρέθηκε στο επίκεντρο της καταιγίδας με δυνατούς ανέμους και βροχή, για τέσσερις περίπου ώρες, πυροσβέστες, τροχαία, Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόλου και εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων βρισκόταν στους δρόμους για να κόψουν κλαδιά δένδρων που έπεσαν στο Βόλο, στα Λεχώνια, στο Σέσκλο και σε άλλες περιοχές, να απομακρύνουν τέντες και λαμαρίνες που παρέσυρε ο αέρας σε διάφορα σημεία του Βόλου και των γύρω περιοχών.
Η Πυροσβεστική κλήθηκε για κοπή δένδρου στις 7.25 χθες το απόγευμα, ενώ το τελευταίο όχημα γύρισε στις 11.30 το νύχτα, οπότε και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε.
Τέλος, χθες, λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν στο Αιγαίο υπήρχε απαγορευτικό απόπλου των πλοίων της γραμμής από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά των Σποράδων.
Για σήμερα Πέμπτη χαλάει ξανά ο καιρός από το μεσημέρι και μετά και προβλέπονται βροχές μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής, ίσως με λίγο πιο πολύ κρύο, καθώς η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12-13 β. Κελσίου. Σύμφωνα με τον κ. Τακούδη από την Παρασκευή αναμένεται βελτίωση του καιρού με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας στους 15-16 β. Κελσίου, ενώ για το Σάββατο αναμένεται καλός καιρός με νέα άνοδο της θερμοκρασίας στους 18 β. Κελσίου και την Κυριακή ακόμη καλύτερα στους 20 β. Κελσίου περίπου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.