Ατύχημα ο θάνατος ηλικιωμένης στη Σκιάθο από τον σύζυγό της

Παραπέμπεται τη Δευτέρα στον ανακριτή για περαιτέρω διερεύνηση

Ατύχημα είναι ο θάνατος μιας 80χρονος Αγγλίδας στη Σκιάθο από τον ηλικίας 83 ετών σύζυγό της, που την πάτησε κατά λάθος με το αυτοκίνητο στη θέση «Τρούλος» το πρωί της Πέμπτης.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη οδηγήθηκε χθες στα Δικαστήρια, όπου η εισαγγελέας υπηρεσίας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, για περαιτέρω διερεύνηση και όρους για να αφεθεί ελεύθερος, επειδή είναι υπήκοος άλλης χώρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος εμφανίστηκε στα Δικαστήρια σε κατάσταση σοκ και συντετριμμένος, ισχυρίστηκε ότι δεν είδε τη σύζυγό του και ήταν ατύχημα ο θάνατός της.
Ο ίδιος κατέθεσε ότι το αυτοκίνητο είναι μεγάλο, ο δρόμος κατηφορικός και δεν είχε την σύζυγό του ξεκίνησε και το όχημα πέρασε από πάνω της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Ο ηλικιωμένος δεν προσκόμισε ιατρική γνωμάτευση ότι πάσχει από άνοια, κάτι που ισχυρίζονται όμως τα παιδιά του.

Μετά τη δίωξη, ο 83χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα και μέχρι τότε κρατείται στην Αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι ηλικιωμένων είναι μόνιμοι κάτοικοι Βρετανίας, αλλά διαθέτουν σπίτι στο Σκιάθο και έρχονται για διακοπές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.