Αυτά είναι τα σχολεία ή τμήματά τους που βρίσκονται σε αναστολή λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Αυξάνονται σταδιακά, ευτυχώς όμως όχι ραγδαία, τα σχολεία ή τμήματά τους στον Βόλο αλλά και την υπόλοιπη Μαγνησία, στα οποία εντοπίζονται κρούσματα κορωνοϊού είτε σε εκπαιδευτικούς είτε σε μαθητές και πρέπει να αναστείλουν τη λειτουργία τους.
Ειδικότερα, την Τετάρτη καταγράφηκε κρούσμα κορωνοϊού στα Γυμνάσια Ευξεινούπολης και Στεφανοβικείου και πρόκειται για εκπαιδευτικό, ο οποίος διδάσκει και τα δύο σχολεία. Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας και των δύο σχολείων και ειδικότερα του Γυμνασίου Ευξεινούπολης έως και 24/03/2021 και του Γυμνασίου Στεφανοβικείου έως και 23/03/2021.
Στα σχολεία που τμήματά τους βρίσκονται σε αναστολή είναι και το 16ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία τμημάτων όπου φοιτούσαν οι μαθητές που νοσούν, έως και τις 19 Μαρτίου, αλλά και το συστεγαζόμενο το 30ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, που αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του τμήματος Ε γαλλικών έως και τις 19 Μαρτίου.
Κρούσματα κορωνοϊού όμως έχουν εντοπιστεί και 14ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η αναστολή λειτουργίας των τμημάτων Ε1 και Ε1 Αγγλικών έως και τις 17 Μαρτίου, ενώ στο ίδιο σχολείο είναι σε αναστολή λειτουργίας μέχρι σήμερα το ΣΤ1 και το ΣΤ1 Αγγλικών. Τα εν λόγω τμήματα, αναμένεται να επανέλθουν στη δια ζώσης εκπαίδευση την Τρίτη 16 Μαρτίου, μετά δηλαδή και την Καθαρά Δευτέρα, που είναι αργία.
Έως και τις 16 Μαρτίου σε αναστολή βρίσκεται το 9ο Γυμνάσιο Βόλου , έως και τις 15 Μαρτίου σε αναστολή είναι η Β τάξη, η Β τάξη Αγγλικών, το ΣΤ1, το ΣΤ1 Αγγλικών και ΣΤ1 Γερμανικών του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, ενώ έως και τις 23 Μαρτίου βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας το Γυμνάσιο Σκιάθου.
Τέλος, στο Βελεστίνο σε αναστολή λειτουργίας βρίσκεται έως και σήμερα το Γυμνάσιο και το ΕΠΑΛ Βελεστίνου, που αναμένεται να επαναλειτουργήσουν την Τρίτη 16 Μαρτίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.