Χρ. Τριαντόπουλος: Επισκέψεις σε Νοσοκομείο και φορείς υγείας και πρόνοιας

Συνεχίζει τις συναντήσεις του με φορείς της Μαγνησίας ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Τριαντόπουλος. Το πρωί της Δευτέρας, ο κ. Τριαντόπουλος, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε φορείς υγείας και πρόνοιας του Βόλου, ξεκινώντας από το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο, όπου συναντήθηκε με πρόσωπα της διοίκησης. Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον διοικητή του νοσοκομείου, συζητήθηκαν θέματα οικονομικής φύσης, αναφορικά με το νοσοκομείο, αλλά και θέματα στελέχωσης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ενώ παρέλαβε επιστολή με τρέχοντα αλλά και χρόνια ζητήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο. Παράλληλα, ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νοσοκομειακών Ιατρών Μαγνησίας, και με μέλη της διοίκησης του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου Βόλου, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματά τους, θέτοντάς τους τη στήριξή του και την προσωπική του διάθεση για συμπόρευση.

Στη συνέχεια, μετέβη στο ΕΚΑΒ Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων του εν λόγω φορέα, τους οποίους και συνεχάρη για το διαρκές και απρόσκοπτο έργο τους, συζητώντας παράλληλα τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως οι ελλείψεις σε προσωπικό και σε ασθενοφόρα.

Η περιοδεία του συνεχίστηκε με επίσκεψη στα γραφεία του ΕΦΚΑ Βόλου, (πρώην ΙΚΑ) και τη διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων, όπου και συζήτησε μαζί τους για ζητήματα που απασχολούν το φορέα και τάχθηκε αρωγός στο δύσκολο έργο τους. Παράλληλα, συνάντησε και συζήτησε με τους εργαζομένους της δομής.

Καταλήγοντας, συναντήθηκε με το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό, με τον οποίο έχουν ήδη συνεργαστεί για μία σειρά ζητημάτων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκε μία σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν κατά την επόμενη περίοδο.

Στο πλαίσιο των εν λόγω συναντήσεων, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι «[…] το γενικό συμπέρασμα από όλες τις συναντήσεις είναι ότι υπάρχει τόσο η ανάγκη, όσο και ο χώρος για σημαντικές βελτιώσεις στο χώρο της δημόσιας υγείας και πρόνοιας στην περιοχή μας, με έμφαση στην κάλυψη των κενών στη στελέχωση, στην καλύτερη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, στη βελτίωση των υποδομών και μέσων, στον εκσυγχρονισμό της προσέγγισης στην υγεία και στην πρόνοια, και στην ενίσχυση του συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων. Είναι πολλά που πρέπει να κάνουμε. Μπορούμε και θα τα κάνουμε […]».

burst

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.