Χρ. Τριαντόπουλος: Περιοδεία και συναντήσεις στα χωριά του Αν. Πηλίου

Συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις περιοδείες και τις συναντήσεις του με τους πολίτες του νομού ο Χρήστος Τριαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Μαγνησία. Την Κυριακή, 23 Ιουνίου, και, δη, το πρώτο μισό της ημέρας ο κ. Τριαντόπουλος επισκέφθηκε τα χωριά του Ανατολικού Πηλίου, Ξουρίχτι, Τσαγκαράδα, Μούρεσι, Κισσό και Άγ. Δημήτριο. Η ημέρα ξεκίνησε με εκκλησιασμό στον ιερό ναό των Αγίων Πάντων στο Ξουρίχτι, όπου ακολούθησε και σχετική εκδήλωση από τους κατοίκους της περιοχής, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με φίλους και επαγγελματίες των χωριών του Ανατολικού Πηλίου, με τους οποίους συζήτησε τόσο για τις τάσεις και εξελίξεις της τοπικής οικονομίας, όσο και για τα προβλήματα που υπάρχουν σε υποδομές και υπηρεσίες της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Τριαντόπουλος, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «[…] τα ζητήματα των υποδομών, των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και η αρωγή στην τοπική παραγωγική και οικονομική δραστηριότητα είναι κρίσιμα για τους κατοίκους της περιοχής. Πρόκειται για ζητήματα που πρέπει να βρεθούν στην κορυφή της ατζέντας την επόμενη μέρα, ώστε να ανταποκριθούμε στις προοπτικές ενός υπέροχου τόπου. Και θα παλέψουμε για αυτά […].

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, κ. Βασίλη Καραουλάνη, όπου συζητήθηκαν οι εξελίξεις κατά την τρέχουσα περίοδο στην τουριστική κίνηση της Μαγνησίας, και ειδικότερα του Πηλίου, παράλληλα με τις ανησυχίες των επαγγελματιών για την πορεία της κίνησης αυτής. Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφορούσε στις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στις υποδομές, αλλά και στον τρόπο οργάνωσης και προβολής της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας. Ο κ. Χρ. Τριαντόπουλος εξέφρασε τη στήριξή του με κάθε τρόπο στο εγχείρημα των επαγγελματιών του κλάδου, με γνώμονα την περαιτέρω αύξηση της συνεισφοράς της τουριστικής βιομηχανίας στην οικονομική και παραγωγική δραστηριότητα του τόπου.

Συνεχίζοντας την περιοδεία του κατά τις απογευματινές ώρες, ο κ. Τριαντόπουλος επισκέφθηκε τον Άγ. Ιωάννη, το Ανήλιο και τη Μακρυράχη, ενώ στην έδρα του δήμου, τη Ζαγορά, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Π. Κουτσάφτη, αλλά και με πολίτες της περιοχής. Στις συζητήσεις του με πολίτες και επαγγελματίες, μεγάλη βαρύτητα δόθηκε στα θέματα που απασχολούν τόσο την τουριστική κίνηση, όσο και την πρωτογενή παραγωγή. Ο κ. Τριαντόπουλος εξέφρασε τη στήριξή του προς το δύσκολο έργο τους, αναφέροντας μεταξύ άλλων […] τόσο η τουριστική βιομηχανία, όσο και η πρωτογενής παραγωγή αποτελούν πυλώνες της οικονομίας της περιοχής του Ανατολικού Πηλίου. Πυλώνες που θέλουν στήριξη σε πολλές διαστάσεις. Πυλώνες που μπορούν αρμονικά να συνυπάρξουν και να αυξήσουν σημαντικά το εισόδημα και την ευημερία της περιοχής. Και αυτή τη στήριξη θα την έχουν […].

Την τιμητική της, εκείνη την ημέρα, είχε και η Μακρυράχη, με το πανηγύρι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Ο κ. Τριαντόπουλος παρευρέθηκε στη Θεία Λειτουργία και στην περιφορά της εικόνας του Αγίου, ενώ στη συνέχεια, βρέθηκε με τοπικούς φορείς και πολίτες, με τους οποίους συνομίλησε για αρκετή ώρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.