Δ. Κολυνδρίνη: «Σε εξέλιξη έντονη χιονόπτωση στην ανατολική Μαγνησία χωρίς, προς το παρόν, προβλήματα»

Με αντιολισθητικές αλυσίδες να πραγματοποιείται η κυκλοφορία, συμβουλεύει η Αντιπεριφερειάρχης

Με χιονοπτώσεις από εχθές το βράδυ έρχεται αντιμέτωπη όλη η Ανατολική Μαγνησία και συγκεκριμένα σε υψόμετρο από τα Χάνια Πηλίου μέχρι και το Τρίκερι, αλλά και στο εσωτερικό των νησιών, όπως ενημέρωσε η κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησία και Σποράδων. Η κ. Κολυνδρίνη μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και στον Ηλία Κουτσερή τόνισε ότι δεν έχουν δημιουργηθεί προς το παρόν προβλήματα, σημείωσε, όμως, ότι το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη.

Η Αντιπεριφερειάρχης που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του φαινομένου συμβούλευσε τους οδηγούν να τοποθετήσουν αντιολισθητικές αλυσίδες, ειδικά όσοι οδηγούν από Κατηχώρι και προς τα επάνω, και από Μαλάκι προς το Νοτιοανατολικό Πήλιο.

Σε όλη την περιοχή ενημέρωσε ότι επιχειρούν περισσότερο από 47 μηχανήματα, τα οποία ρίχνουν συνεχώς αλάτι, ενώ μηχανήματα βρίσκονται και μέσα στον Βόλο, εφόσον η χιονόπτωση είναι έντονη και στο εσωτερικό της πόλης, στην Οδό Λαρίσης και Αθηνών. Ταυτόχρονα είπε πως υπάρχουν αντίστοιχα μηχανήματα στον Αλμυρό, στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, αν και εκεί η χιονόπτωση είναι ασθενής, προς το παρόν.

«Κρατάμε τις δυνάμεις μας, καθώς δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί το φαινόμενο μέχρι το μεσημέρι», τόνισε η κ. Κολυνρίνη, εξηγώντας ότι θα είναι σε ετοιμότητα με τα μηχανήματα κατά τη διάρκεια όλη της ημέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.