Δ. Κουρέτας: «Αν αυτά που λέμε, ως πρωτοβουλία ενδιαφέρουν ας μας στηρίξουν κόμματα και πολίτες»

Στις 27 Φεβρουαρίου στον Βόλο θα παρουσιάσει πρόγραμμα και στελέχη

Τις πρωτοβουλίες που θα αναπτύξει το επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο την επικράτηση στις επερχόμενες εκλογές, παρουσίασε στο Ράδιο-Ένα, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και υποψήφιος Περιφερειάρχης, κ. Δημήτρης Κουρέτας, που αναμένεται να βρεθεί στον Βόλο, στις 27 Φεβρουαρίου. Στην αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας, θα παρουσιάσει το πρόγραμμα, το όραμα και τους υποψηφίους του. Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Ένα 102,5 και σχολιάζοντας την είδηση που ακούστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να στηρίξει την υποψηφιότητα, ανέφερε πως «το δικό μας ψηφοδέλτιο είναι ανεξάρτητο 100%, με αυτοδιοικητικούς ανθρώπους, μη κομματικούς. Δεν είναι κομματικό ψηφοδέλτιο κανενός. Δεν ανήκουμε σε κανέναν. Εάν κάποιο κόμμα το ενδιαφέρουν αυτά που λέμε, μη θεωρώντας ότι είμαστε κομματικό, μπορεί να μας ψηφίσει. Δεν μπορεί να θεωρηθεί ένα ψηφοδέλτιο εξαρτημένο, όταν όλα τα μέλη του ψηφοδελτίου δεν είναι κομματικά στελέχη».
Όπως υποστήριξε ο ίδιος, «αυτό το πρόγραμμα το οποίο έχω, εάν εγώ ήμουν στην Περιφέρεια, θα ήταν μια άλλη Περιφέρεια. Μακάρι να το αναγνωρίσουν. Εγώ, δεν ήρθα ξαφνικά στα 57 μου χρόνια να αφήσω την δουλειά μου, ούτε είμαι πολιτικός καριέρας. Έχω αφιερώσει την ζωή μου στα Θεσσαλικά προϊόντα, η δουλειά μου έχει αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο, με έχουν καλέσει σε δεκάδες Πανεπιστήμια στον κόσμο για να μιλήσω. Αν αυτά που λέμε, ως πρωτοβουλία, ως κίνηση, που είναι οι οικονομίες μικρής κλίμακας συνδεδεμένες με τον τουρισμό, τον πολιτισμό και την διατροφή μας και σ’ αυτό τον τομέα υπάρχει μια τεράστια τρύπα, διότι μέχρι τώρα τα περισσότερα χρήματα δίνονταν σε δρόμους, εάν αυτό το πράγμα ενδιαφέρει τους πολίτες πολύ ευχαρίστως να μας ψηφίσουν».
Αναφερόμενος στην Μαγνησία, είπε ότι «στις 27 Φεβρουαρίου που θα μιλήσω θα παρουσιάσω επίσημα τα στοιχεία, συνδεδεμένος με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε πραγματικό χρόνο, όπου θα δείξω ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν είναι πρώτη που λέει ο Περιφερειάρχης, αλλά 12η στην απορροφητικότητα. Εμείς είμαστε αδέσμευτοι και αν κάποιος τον ενδιαφέρει, ας κοπιάσει για να μας ψηφίσει».
Εάν ένα κόμμα όπως είπε, «θα ήθελε να κάνει τη διαφορά θα έπρεπε να στηρίξει τέτοιες κινήσεις, οι οποίες έχουν ξεκινήσει απ΄ τη βάση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.