ΔΕΔΔΗΕ: Εννέα προσλήψεις στο Νομό Μαγνησίας

Ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις

Σήμερα, 17 Νοεμβρίου, ξεκίνησαν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι ενδιαφερόμενοι της προκήρυξης του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ) για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 9 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ/Περιοχή Βόλου που εδρεύει στο Βόλο του Νομού Μαγνησίας, σύμφωνα με δημοσίευμα του alfavita.gr. Οι εννέα θέσεις εργασίας στο Νομό κατανέμονται ως εξής: στο Βόλο τέσσερις θέσεις, στην Αλόννησο δύο θέσεις, στην Σκιάθο δύο θέσεις και στην Σκόπελο μία.

Η ειδικότητα που ζητείται είναι «ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων», ενώ οι συμβάσεις όσων επιλεγούν θα έχουν οκτάμηνη διάρκεια. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 2/2021 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν  είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ, ΛΑΡΙΣΗΣ – ΤΖΑΒΕΛΑ, 38334 ΒΟΛΟΣ απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κ. Λαζαρίδου Ειρήνης (τηλ. Επικοινωνίας 24214 40169).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.