Δεν θα γίνουν τροποποιήσεις στο αλιευτικό καταφύγιο Πλατανιά

Τι αναφέρει ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πλατανιά "Η Σηπιάδα"

Δεν θα γίνουν τροποποιήσεις στο έργο του αλιευτικού καταφυγίου στον Πλατανιά, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Πλατανιά “Η Σηπιάδα”.

Όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, τα μέλη του Συλλόγου μετέβησαν στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τις απαντήσεις να είναι ξεκάθαρες για το θέμα.

“Αλλαγές και τροποποιήσεις στο έργο δεν γίνονται, η μελέτη πρέπει να εφαρμοστεί ως έχει. Μπροστά στα μαγαζιά και τις καφετέριες είναι πάρκινγκ και θα γίνει πάρκινγκ. Πάρκα σιντριβάνια και άλλες ανοησίες που ακούγονται δεν ισχύουν.  Ο δήμαρχος και οι παρά τω δημάρχω που μιλάει για τροποποιήσεις και μελετάει γενικά και αόριστα ας μην κοροϊδεύει άλλο τον κόσμο και ας πει την αλήθεια.

Τροποποιήσεις τέλος. Το τέρας θα γίνει ως έχει. Ο δήμαρχος «θέλει να έχει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο», δεν γίνεται όμως.  Είμαστε σε αναμονή για την ενημέρωση μας και τις ενέργειες της περιφέρειας σχετικά με το ποτάμι- Χαλόρεμα.”, αναφέρει ο Σύλλογος στην ανάρτησή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.