ΔΕΥΑ Αλμυρού: Πρόστιμα σε εργολάβους εάν συνεχίζουν τις βλάβες σε αγωγούς ύδρευσης λόγω έργων

Φωτό αρχείου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΥΑ Αλμυρού αναφορικά με τις απροειδοποίητες διακοπές νερού που σημειώθηκαν πρόσφατα στην περιοχή και απολογείται στους δημότες ζητώντας την κατανόησή τους.

Σημειώνεται από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλμυρού κ. Ηλία Δαλακούρα ότι οι διακοπές αυτές δεν οφείλονται σε ευθύνη της Επιχείρησης, αλλά σε βλάβες που προκλήθηκαν στους αγωγούς ύδρευσης λόγω των εκτελούμενων έργων.

Κάνει γνωστό ότι αυτή τη στιγμή, στην πόλη του Αλμυρού επιχειρούν τρεις διαφορετικοί εργολάβοι: για το φυσικό αέριο, τα φωτοβολταϊκά και την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης αντίστοιχα.

Αυτοί, λαμβάνουν συστηματικά από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ όλες τις πληροφορίες για τα σημεία από τα οποία διέρχονται οι αγωγοί ύδρευσης, προς αποφυγή ζημιών.

Δυστυχώς όμως, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η συνεχής και επίμονη ενημέρωση που παρέχεται προς αυτούς τόσο από τον ίδιο τον Πρόεδρο όσο και από τα στελέχη της Επιχείρησης δε φαίνεται να λαμβάνεται υπόψη, με αποτέλεσμα βλάβες όπως η προχθεσινή που άφησε για πολλές ώρες τον Αλμυρό χωρίς νερό.

«Κατόπιν όλων αυτών η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΛ βρίσκεται στη θέση να πάρει αυστηρά μέτρα με την αποστολή εξωδίκων τα οποία θα προειδοποιούν τους υπεύθυνους με βαριά πρόστιμα σε περίπτωση που επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο.

Με την απρόσκοπτη και ποιοτική υδροδότηση της πόλης του Αλμυρού, δεν δικαιούται να παίζει κανείς», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.