Διαδικτυακή εκδήλωση για τα οφέλη του εμβολιασμού στις ηλικίες 12-17 ετών

Διοργανώνει το Υπ. Παιδείας και ενημερώνει τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση, με στόχο την ενημέρωση μαθητών και γονέων για τα οφέλη του εμβολιασμού στις ηλικίες 12-17 κατά της νόσου του κορωνοϊού, διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 16:00 και ενημερώνει σχετικά και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας προκειμένου να δημοσιοποιήσει το γεγονός και να ενημερώσει από την πλευρά της μαθητές και γονείς.
Όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, ένας από τους στόχους του Υπουργείου, με την έναρξη της λειτουργίας των σχολικών μονάδων και την επιστροφή στη δια ζώσης διδασκαλία είναι η ενημέρωση της εκπαιδευτικής κοινότητας για τη σημασία της εμβολιαστικής κάλυψης κατά της νόσου Covid-19.
Η Ομότιμη Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών κα. Μαρία Θεοδωρίδου και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας κα. Βάνα Παπαευαγγέλου θα ενημερώσουν για τη σημασία του εμβολιασμού και ταυτόχρονα θα απαντήσουν σε κάθε απορία και ερώτημα σχετικά με τα εμβόλια. Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες αλλά και όποιος άλλος ενδιαφέρεται, από το κανάλι του το κανάλι του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο YouTube στο σύνδεσμο: https://youtu.be/KzHniXrJQaQ αλλά και από το λογαριασμό του ΥΠΑΙΘ στο Facebook (σύνδεσμος: https://www.facebook.com/MinEduGR).
Στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου, οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλον το ερώτημά τους στη φόρμα https://forms.gle/7qVHt6NfTASWHxCw5 μέχρι και σήμερα Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 14:00.