Την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Μαγνησίας παρακολούθησαν βιωματικό σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών.
Η ενημέρωση έγινε από τη νοσηλεύτρια στο Περιφερειακό Τμήμα Βόλου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), κ. Μαρία Μοντεσάντου, την οποία και οι άνθρωποι που Κέντρου, με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν για το ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά τους.
Η βιωματική δράση-ενημέρωση στόχο είχε να βοηθήσει τους εργαζόμενους της υπηρεσίας μας (Ψυχολόγους, Κοιν. Λειτουργούς, Εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής κλπ) να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες πάνω στις βασικές αρχές πρώτων βοηθειών, βασικές ενέργειες σε διάφορα περιστατικά έκτακτης ανάγκης (πχ τραυματίας/άνθρωπος σε ανάγκη) καθώς επίσης στην Καρδιοπνευμονική Ανάνηψη τεχνική ΚΑΡΠΑ.
Διδάχθηκαν την παροχή πρώτων βοηθειών στο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.































