Δήμος Ρήγα Φεραίου: Σύσκεψη με τους Διευθυντές για τη λειτουργία των σχολείων

Επιτυχημένη ήταν η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, καθώς ο Δήμος είχε προλάβει να προσλάβει και να τοποθετήσει τις σχολικές καθαρίστριες, με αποτέλεσμα τα κτήρια να έχουν καθαριστεί και ετοιμαστεί για να υποδεχτούν τους μαθητές.
Παράλληλα είχε γίνει και η προμήθεια μασκών, αρχικά μιας χρήσης, όπου δόθηκαν πέντε ανά μαθητή και τρεις ανά εκπαιδευτικό, μέχρι να παραληφθούν μέσα στην εβδομάδα οι υφασμάτινες μάσκες.
Σήμερα, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β/μιας εκπαίδευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου κ. Γιώργος Παπαδάμ συναντήθηκε με τους Διευθυντές των σχολείων της Δευτεροβάθμιας όπου συζήτησαν θέματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων.
Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας, ενώ τέθηκαν στο τραπέζι πρακτικά θέματα, όπως ο διαμοιρασμός των μαθητών στα διαλείμματα, προκειμένου να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός στο κυλικείο, τα ξεχωριστά διαλλείματα κ.ο.κ.
Ο κ. Παπαδάμ μιλώντας στο magnesianews ανέφερε πως ο Δήμος συνεργάζεται στενά με τις Διευθύνσεις των σχολείων και θα συνεχίσει να το πράττει, επεσήμανε πως δεν εκφράστηκε κάποιο παράπονο από τους Διευθυντές και πως η δύσκολη αυτή συγκυρία με την πανδημία του κορωνοϊού θα αντιμετωπιστεί με συνεργασία απ’ όλους και ψυχραιμία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.