Δίπλα στους πυρόπληκτους οι φυσικοθεραπευτές της Μαγνησίας

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών και το Περιφερειακό τμήμα του Νομού Μαγνησίας εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και την συμπαράσταση των μελών τους στους πληγέντες συμπολίτες μας από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.
Για αυτό το λόγο, σύμφωνα με απόφαση του ΚΔΣ του ΠΣΦ θα κατατεθεί το ποσό των 2.000 Ευρώ στον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό για τους πυρόπληκτους.
Ο ΠΣΦ καλεί όσα μέλη του έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα από τις φωτιές να το δηλώσουν στον Σύλλογο, προκειμένου να λάβουν κάθε δυνατή βοήθεια.
Επίσης ο ΠΣΦ ζητά από τα μέλη του που έχουν τη δυνατότητα, να παρέχουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, για να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των πληγέντων, να το δηλώνουν στη γραμματεία του ΠΣΦ.
Το Περιφερειακό Τμήμα του Νομού Μαγνησίας θέλοντας να συμβάλλει στην τραγωδία η οποία έπληξε την Αττική, προσφέρει εθελοντές Φυσικοθεραπευτές, οι οποίοι έχουν διατεθεί στην υπηρεσία του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) το οποίο είναι αρμόδιο για να αποφασίσει σε ποια περιοχή της Αττικής θα επιχειρήσουν οι προαναφερόμενοι επαγγελματίες υγείας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.