Διπλή συνεδρίαση αύριο του Συμβουλίου Αλμυρού

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. Η δεύτερη είναι ειδική συνεδρίαση, θα γίνει στις 19.30 στο δημοτικό κατάστημα και αφορά στην έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων του Δήμου, οικονομικού έτους 2023 και την έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου για το έτος 2023. Θα προηγηθεί στις 18.00 η πρώτη συνεδρίαση του σώματος όπου θα γίνει έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων του Δήμου, για το έτος 2023 και έγκριση των προϋπολογισμών κληροδοτημάτων.
Επίσης το ΔΣ θα εγκρίνει ανταλλαγή Δημοτικού Οικοπέδου με οικόπεδο ιδιοκτησίας εκκλησίας Αγίου Νικολάου για τη δημιουργία χώρου πρασίνου και αίτηση μερικής τροποποίησης της υπ’ αριθμόν 244/2018 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού, η οποία αφορούσε Δημιουργία νέας πρόσβασης για τον Κρατικό Αερολιμένα Αλμυρού – Νέας Αγχιάλου.
Τέλος θα γίνει ορισμός μελών και συγκρότηση επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και επιτροπής για τη διενέργεια δημοπρασιών για την αγορά, εκποίηση ή εκμίσθωση ακινήτων του Δήμου, ενώ θα καθοριστεί ανώτατο όριο εξόδων κηδείας των Δημάρχων και των Προέδρων Κοινοτήτων και όσων κατείχαν τα αξιώματα αυτά, καθώς και των εν ενεργεία δημοτικών και τοπικών συμβούλων (άρθρο 114 του ν.4623/2019).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.