Δίπλωμα οδήγησης σε 68χρονη Βολιώτισσα

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Μετά από οκτώ αποτυχημένες προσπάθειες

Η συμπολίτισσα κ. Κατερίνα Τσουκάλη στις 28 Νοεμβρίου κατάφερε αυτό για το οποίο προσπαθούσε 23 ολόκληρα χρόνια. Στα 68 της χρόνια, επιτέλους έλαβε το πολυπόθητο για εκείνη δίπλωμα οδήγησης, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες, που τις είχαν “κόψει” τα φτερά.
Πριν από 23 χρόνια κι όταν η κ. Τσουκάλη ήταν 45 ετών, πήρε την απόφαση να εκπαιδευτεί για να λάβει το δίπλωμα οδήγησης, καθώς θα ήταν απόλυτα χρήσιμο για την εργασία της αλλά και για την οικογένειά της.
Τότε, προσπάθησε δύο φορές, όμως το άγχος της, την καταλάμβανε, έκανε λάθη και οι εξεταστές δεν την περνούσαν. Πριν από τρία χρόνια και βλέποντας πολλές άλλες γυναίκες οδηγούς, η ίδια πήρε την απόφαση να γραφτεί σε μια σχολή οδηγών και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Όμως και πάλι, το άγχος ήταν παρόν. Έδωσε πέντε φορές για δίπλωμα οδήγησης, όμως δεν μπόρεσε να περάσει.
Αποφάσισε λοιπόν, να αλλάξει σχολή οδηγών. Μετά από πολλά μαθήματα και πολλές ώρες διαβάσματος, η πρώτη φορά στην νέα σχολή ήταν αποτυχημένη, όμως η δεύτερη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!
“Αισθάνθηκα δικαιωμένη που κατάφερα να αποκτήσω το δίπλωμα οδήγησης μετά από τόσο κόπο και από τόσες προσπάθειες. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες της ηλικίας μου και μικρότερες. Να το κάνουν, να προσπαθήσουν κι ας φοβούνται και ποτέ να μην τα παρατούν”, είπε η κ. Τσουκάλη.
Η ίδια ευχαριστεί θερμά τον δάσκαλο οδήγησης κ. Κωνσταντίνο Κάβουρα για την υπομονή του, τον επαγγελματισμό του, τη συνέπειά του και την ευγένειά του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.