Δωρεά από τον Χαρ. Τσιμά στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων

Φωτό αρχείου

Νέα δωρεά από τον ευεργέτη της πόλης Χαράλαμπο Τσιμά, για την ενίσχυση της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας έγινε γνωστή, μέσα από ευχαριστήριο μήνυμα της διοίκησης του εθελοντικού σωματείου της πόλης.
Όπως έγινε γνωστό, «ο κ. Τσιμάς κάλυψε το κόστος για την αγορά 20 μπουφάν για τα μέλη της εθελοντικής – διασωστικής ομάδας της Λέσχης, δίνοντας τη δυνατότητα στους εθελοντές να συνεχίσουν να προσφέρουν προς όφελος των συμπολιτών τους εξοπλισμένοι απέναντι στα καιρικά φαινόμενα.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χαράλαμπος Τσιμάς στηρίζει εμπράκτως το εθελοντικό έργο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας. «Όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Τσιμάς είναι πάντα δίπλα μας. Είναι αυτός που δώρισε το διασωστικό πυροσβεστικό όχημα 4Χ4 με πλήρη εξοπλισμό δασοπυρόσβεσης. Είναι αυτός που μας βοηθά στην απόκτηση υλικών και εξοπλισμού ανάλογα με τις ανάγκες μας, δίνοντάς μας κουράγιο να συνεχίσουμε την εθελοντική μας προσφορά προς όφελος των συμπολιτών μας, των φορέων του νομού κι όχι μόνο. Ευχόμαστε ο Χαράλαμπος Τσιμάς να είναι δίπλα μας για πολλά χρόνια ακόμη, να είναι γερός και να μπορεί να προσφέρει έτσι όπως αυτός ξέρει να το κάνει», αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος της Λέσχης Ηλίας Παλαιοδημόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Ηλιόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.