Δωρεά οχήματος στο Δήμο Σκιάθου

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, στο πλαίσιο δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, προχώρησε στη δωρεά ενός σύγχρονου οχήματος για τις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας και του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκιάθου.
Πρόκειται για ένα ημιφορτηγό όχημα τύπου «pick up» 4χ4, που θα ενισχύσει σημαντικά το στόλο του Δήμου σε οχήματα και θα βοηθήσει ουσιαστικά στην κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών πρόληψης φυσικών καταστροφών, προστασίας του περιβάλλοντος, πυροπροστασίας και ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας του Δήμου.
«Με το νέο αυτό όχημα ενισχύεται και εκσυγχρονίζεται ο επιχειρησιακός στόλος του Δήμου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου, για αυτή τη σημαντική προσφορά , που θα συνδράμει σημαντικά στην πρακτική αντιμετώπιση θεμάτων της καθημερινότητας. Τέτοιες πρωτοβουλίες, μέσα από στοχευμένες δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας, αποτυπώνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη και την κοινωνική ευθύνη.» δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.