Δράσεις του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων

Τι νέες δράσεις του, ανακοίνωσε ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Μαγνησίας, ενημερώνοντας τα μέλη του για τα παρακάτω θέματα:

1. Λειτουργία τμήματος διδασκαλίας παραδοσιακών χορών (ο χώρος και ο χρόνος θα ανακοινωθούν σύντομα). Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε συμμετοχή.

2. Πραγματοποίηση ημερήσιας εκδρομής στα Αμπελάκια και στον Παλαιό Παντελεήμονα, στις 26 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, με δωρεάν συμμετοχή των μελών-συνταξιούχων του Δημοσίου. Δηλώσεις συμμετοχής στο Γραφείο του Συλλόγου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη (τηλ. 24210-30472), έως και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

3. Στο Σύλλογο, με σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του, λειτουργούν οι παρακάτω επιτροπές: Πολιτιστικών, Καταστατικού, Λειτουργία-χρήση ΗΥ, Επιτροπή για προετοιμασία αγωνιστικών κινητοποιήσεων και άλλων δραστηριοτήτων .

Σας ενημερώνουμε ότι για την δωρεάν είσοδο στα μουσεία, και μόνο για τους συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, χρειάζεται έκδοση κάρτας. Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο του Συλλόγου. Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]. Επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας: spsmagnisias.blogspot.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.