“Έφυγε” από τη ζωή ο Διακουμής Ζηργάνος, Κοινοτάρχης Μηλίνας και Δήμαρχος Σηπιάδος

Μια σημαντική προσωπικότητα για την αυτοδιοίκηση στη Μαγνησία

Μια σημαντική προσωπικότητα και ένας σπουδαίος άνθρωπος που στιγμάτισε με την παρουσία και το λόγο του την τοπική αυτοδιοίκηση της Μαγνησίας “έφυγε” από τη ζωή. Ο λόγος για τον Διακουμή Ζηργάνο που απεβίωσε χθες σε ηλικία 90 ετών. Ο εκλιπών είχε διατελέσει δύο τετραετίες κοινοτάρχης Μηλίνας και μία τετραετία δήμαρχος Σηπιάδος, αφήνοντας το στίγμα του στην περιοχή, καθώς ήταν παρών στα κοινά και συμβούλευε όλους για το καλό και την πρόοδο του τόπου.

Ο Διακουμής Ζηργάνος ήταν δάσκαλος και είχε διδάξει και στη Γερμανία, ενώ από το 1966 μέχρι το 1976 δίδαξε στο Δημοτικό Σχολείο Μηλίνας. Από το 1990 έως το 1998 υπήρξε Κοινοτάρχης Μηλίνας και συνεργαζόμενος με τους εκάστοτε Δημάρχους συνέδραμε στη δημιουργία έργων σημαντικών για την βελτίωση της ποιότητας των πολιτών, που αυτός ήταν και ο πρωταρχικός του στόχος, να προσφέρει στον τόπο του και τους κατοίκους αυτού.
Ο εκλιπών αφήνει πίσω του σύζυγο, παιδιά και εγγονή. Η κηδεία του τελείται σήμερα στις 3 μ.μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μηλίνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.