Εγκαινιάστηκε η σύγχρονη παιδική χαρά στην Αγ. Κυριακή Ζαγοράς

Με τις παιδικές φωνές της ξενοιασιάς και του παιχνιδιού, εμπλουτίστηκαν τα χαμόγελα όσων συμμετείχαν σήμερα στα εγκαίνια της σύγχρονης παιδικής χαράς στην Αγ. Κυριακή Ζαγοράς.
Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Παν. Κουτσάφτης στάθηκε συγκινημένος στη σημασία του χαμόγελου του παιδιού, της προσφοράς στα παιδιά με σύγχρονες εκπαιδευτικές αντιλήψεις και τους πλέον αυστηρούς ευρωπαϊκούς όρους ασφάλειας και γενικότερα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής για ντόπιους και επισκέπτες του Πηλίου.
“Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, μπορούν να χαίρονται δημιουργικά το παιχνίδι τους με τον πιο σύγχρονο και ασφαλή τρόπο.
Δεν διαμορφώσαμε απλά μια παιδική χαρά αλλά έναν χώρο δημιουργικού παιχνιδιού, ανάπτυξης δεξιοτήτων, που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να αναπτύσσουν δημιουργικά τις διαθέσεις τους, να παίζουν και να εμπνέονται, να φαντάζονται και να δημιουργούν μέσα από το παιχνίδι.”
Ο κ. Κουτσάφτης τόνισε πως ο Δήμος αξιοποιώντας χρηματοδοτικά προγράμματα όπως το ΦιλόΔημος, πέτυχε την έγκριση χρηματοδότησης ακόμη έξι πιστοποιημένων παιδικών χαρών, (προϋπολογισμού 144.000 ευρώ) ώστε κάθε χωριό στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου να διαθέτει και μια παιδική χαρά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.