Δεν εισακούστηκαν οι λογιστές: Παράταση μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου για την αίτηση ενίσχυσης επιχειρήσεων

Foto arxEiou
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Για τη Μαγνησία και τη Θεσσαλία στην πλατφόρμα mybusinesssupport

Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών αλλά και την υποστήριξη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων συνεχίζει έμπρακτα την στήριξη των περιοχών που επλήγησαν έντονα από τα πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου 2023 και τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2023.

Παράλληλα, ειδικότερα όσον αφορά το ειδικό σχήμα ενίσχυσης για τη Θεσσαλία, θα προχωρήσουν οι ενέργειες για την επίλυση τεχνικών θεμάτων που έχουν προκύψει σε ορισμένους κλάδους.

 

Συνεπώς, η πλατφόρμα “mybusinesssupport” η οποία λειτουργεί με την υποστήριξη της ΑΑΔΕ, για την υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης, θα παραμείνει ανοιχτή ως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024.

 

Πηγή: EΡΤ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.