Εκδρομή στην Σκύρο από τους «Φίλους του Μουσείου Βόλου»

Το Σωματείο ‘’Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων΄΄ διοργανώνει εκδρομή στην Σκύρο. Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/09: Βόλος – Κύμη – Σκύρος (Λιναριά – Αχερούνες – Ατσίτσα – Αγ. Παντελεήμονας)
Συγκέντρωση στο Δημαρχείο και αναχώρηση στις 05:30 π.μ με προορισμό την Κύμη. Θα φθάσουμε μετά από ενδιάμεσες στάσεις, για να πάρουμε το πλοίο με προορισμό την Σκύρο. Αναχώρηση στις 12:00. Άφιξη στη ΛΙΝΑΡΙΑ . Γεύμα προαιρετικό στις ΑΧΕΡΟΥΝΕΣ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
Απογευματινή βόλτα στο βόρειο, καταπράσινο τμήμα του νησιού. Στάση στην ΑΤΣΙΤΣΑ, πανοραμική θέα από τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Βραδινή βόλτα στα καλντερίμια της ΧΩΡΑΣ, με τον γιορτινό διάκοσμο των γραφικών μαγαζιών της. Διανυκτέρευση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08/09: Περιήγηση στη Χώρα και στο Νότιο Νησί
Πανοραμική περιήγηση της ΧΩΡΑΣ. Θα επισκεφθούμε την ακρόπολη της Χώρας, την Ι.Μ. του Αγ. Γεωργίου, το Αρχαιολογικό Μουσείο και Λαογραφικό Μουσείο (Φαλντάϊς). Πανοραμική η θέα όλου του νησιού. Κατάβαση μέχρι τη θάλασσα με τα πόδια. . Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε το Νότιο τμήμα του Νησιού. Αχίλλι, Καλαμίτσα, πηγή Νύμφη (αναφέρεται στον Όμηρο). Επίσκεψη στον τάφο του Άγγλου ποιητή Ρούμπερτ Μπρούκ. Ενδιαφέρουσα περιγραφή όσων θα δούμε και όσων δεν είναι ορατά… Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Βραδινή βόλτα στη Χώρα. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09/09: Κύμη – Χαλκίδα – Βόλος
Ελεύθερο πρωινό στο ξενοδοχείο. Κολύμπι. Ξεκούραση. Μετά το μεσημέρι αναχωρούμε με προορισμό το λιμάνι. Αναχώρηση στις 17:00 μ.μ με το πλοίο για την Κύμη.
Στάση για καφέ στην πανέμορφη Χαλκίδα. Άφιξη στον Βόλο αργά το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
1. Πολυτελές λεωφορείο καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής.
2. Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια : Κύμη – Σκύρο & Σκύρο – Κύμη
3. Δύο διανυκτερεύσεις στο υπερπολυτελές (το καλύτερο στο νησί) ξενοδοχείο SKIROS PALACE σε δίκλινα δωμάτια.
4. Δύο πλούσια προγεύματα σε μπουφέδες.
5. Δύο πλούσια δείπνα σε μπουφέ (με ΔΩΡΕΑΝ κρασί, αναψυκτικά, μπύρα)
6. Αρχηγό του γραφείου.
7. Τοπικό ξεναγό – Την καλύτερη του είδους-!
8. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
9. Φ.Π.Α.

ΤΙΜΗ / ΑΤΟΜΟ : 145 €. Μονόκλινο : 165 €. 3ο άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο : 125 € . 3ο άτομο – παιδί σε τρίκλινο δωμάτιο : 100 € Πληροφορίες στο πρακτορείο τουρισμού VIS Travel 24210-31059.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.