Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για διακίνηση ναρκωτικών στη Σκόπελο

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, με περιοριστικούς όρους, ένας Αλβανός και ένας Έλληνας 24χρονών, που είχαν συλληφθεί στη Σκόπελο για διακίνηση ναρκωτικών.
Στους δύο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή, διακίνηση και καλλιέργεια κάνναβης για αποκλειστική χρήση και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να δικαστούν στο Εφετείο Κακουργημάτων με τους όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, παρουσίασης μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους και χρηματική εγγύηση 1.000 € ο καθένας.
Οι δύο νεαροί είχαν συλληφθεί στη Σκόπελο την περασμένη Πέμπτη, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν έντεκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, 717,9 γραμ., τρία καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως δύο μέτρα, ηλεκτρονική ζυγαριά, τρεις τρίφτες κάνναβης, 200 νάιλον συσκευασίες, μια μεταλλική ράβδος, ένα μαχαίρι και χρηματικό ποσό 600 €.
Οι δύο δράστες, συνελήφθησαν μετά από παρακολούθηση των αστυνομικών και αφού πήγαιναν σε συγκεκριμένο σημείο, μαζί με άλλα άτομα και επέστρεφαν μετά από λίγη ώρα. Τελικά η μεγάλη ποσότητα χασίς βρέθηκε και κατασχέθηκε σε «καβάντζα» που είχαν σε αγροτική περιοχή.
Οι δύο κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν ότι καλλιεργούσαν τα ναρκωτικά για ιδία χρήση και είχαν ζητήσει να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση για να αποδείξουν ότι είναι τοξικομανείς.
Τελικά μετά την απολογία τους, χθες με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.